Otteluraportti 4.5.2024 KTU - FC SCJ

6.5.2024

Lauantaina 4.5.2024 Kellon Työväen Urheilijat (KTU) kohtasi kotiottelussa Rovaniemeläisen FC SCJ:n. Ottelu pelattiin Pateniemen tekonurmella.

Vierasjoukkue hallitsi kenttätapahtumia mutta ei kyennyt maalintekoon. Sensijaan KTU käytti harvat maalipaikkansa tehokkaasti ja 29 minuutilla se meni 1-0 johtoon Valtteri Mäkiharjun sijoittaessa Tuomas Yli-Hollon keskityksestä pallon takatolpalta maaliin.

39 minuutilla Nico Leskelä vapautti pitkällä keskialueen vapaapotkulla Tuomas Yli-Hollon laidasta läpiajoon, joka nosti rangaistusalueen laidasta pienestä kulmasta pallon yli vierasvahdin Abbasi Mahdin taukolukemiksi 2-0.

Toinen pelijakso ehti vanheta vain 4 minuuttia, kun KTU sai kulmapotkun, jonka jälkitilanteesta Aleksi Kangas tuikkasi pelaajarykelmän keskeltä KTU:lle 3-0 johdon.

FC SCJ sai viimein 59 minuutilla kavennuksen aikaan kun Oskari Sirkka onnistui maalin läheltä kaventamaan tilanteeksi 3-1.

Tunteetkin kuumenivat ottelussa hieman ja erotuomarina hyvin tuominnut Satu Miettunen antoi reilun tunnin pelin jälkeen toisen varoituksen KTU:n pelaajavalmentaja Nico Leskelälle poistaen hänet kentältä. Miesvajaalle jouduttuaan KTU vetäytyi puolustamaan omalle kenttäpuoliskolle jättäen vain Ali Muhamed Chabaanin yksin kärkkymään palloja joita puolustajat vain purkivat pois maaliltaan.

Vierasjoukkueen hurja painostus ei tuottanut tulosta sillä KTU:n maalinsuulta löytyi ottelun ylivoimaisesti paras pelaaja Aaro Viitanen joka torjui niin läheltä kuin kaukaakin tulleet pallot. Ottelu oli joukkueelle todellinen taisteluvoitto.

KTU kohtaa jo torstaina kolmannessa sarjapelissä Oulun Tarmon. Ottelu alkaa Pateniemen tekonurmella 9.5.2024 klo 14.00.