Otteluraportti 9.5.2024 Oulun Tarmo-KTU

10.5.2024

Kellon Työväen Urheilijat pelasi jo kolmannen sarjapelin puolentoista viikon sisään jalkapallon nelosdivisioonassa, kun se kohtasi helatorstaina Pateniemen tekonurmella yhden sarjan kestomenestyjistä Oulun Tarmon. Ottelu päättyi tälle sarjatasolle harvinaiseen 0-0 lukemiin.

Kummallakin joukkueella oli ottelussa yksi tuhannen taalan paikka korjata ottelusta voitto. KTU sai mahdollisuutensa 27 minuutilla, kun Tarmon puolustus kaatoi rangaistusalueella tuomas Yli-Hollon ja ottelun erotuomari Tuomas Hartikainen osoitti rangaistuspotku pilkkua. Tuomas Yli-Hollo asettui itse pallon taakse, mutta laukoi pallon sisätolpasta maalivahti Egor Shubrevin selkään, joka sai vangittua pallon ennen kuin se ylitti maaliviivan.

Ottelun toisella jaksolla KTU:lla oli etsikkoaikansa ratkaista peli mutta puolentunnin raju painostus ei tuonut tulosta. Tarmon tiivis puolustus ja KTU:n pelaajien aikailu ja epätarkat laukaukset ohi ja yli maalin pitivät maalitilin nollassa.

Oulun Tarmon paikka voittaa peli tuli jakson viimeminuuteilla kun Toni Haapakoski karkasi KTU:n puolustukselta läpiajoon, mutta Aaro Viitanen pelasti tälläkin kertaa joukkueensa takaiskulta torjumalla läpiajon.

Ottelu oli siinäkin mielessä erikoinen tällä sarjatasolla että siinä ei annettu yhtään varoitusta. Lopputuloksen 0-0 myötä KTU nousi ainakin toistaiseksi sarjajohtoon, mutta joukkueilla on eri määrä otteluita pelattuna ja sarja on vasta alussa.

KTU on kohdannut kolme viimekaudella ylemmässä loppusarjassa pelannutta joukkuetta saldona kaksi voittoa ja yksi tasapeli.

Seuraavaksi KTU pelaa 18.5. kotiottelun Tornion Tarmoa vastaan Pateniemen tekonurmella. Peli alkaa klo. 17.30.