Otteluraportti 18.5.2024 KTU - Tornion Tarmo

20.5.2024

Jalkapallon nelosdivisioonassa Kellon Työväen Urheilijat lisäsi Tornion Tarmon ahdinkoa sarjataulukon hännillä voittamalla lauantaina Pateniemen tekonurmella pelatun ottelun maalein 5 - 1.

Vierasjoukkue tuli peliin vain yhdellä vaihtopelaajalla ja ottelun alku jo näytti että heidän taktiikkana oli vain puolustaa koko joukkueella omalla kenttäpuoliskolla ja kytätä pistopalloja nopeille laitapelaajille.

Ottelun avausjakso oli laiskavauhtista pelaamista molemmilta joukkueilta ja avausmaali syntyi 18 minuutilla kun Aatu Asikainen vapautti hyvällä syötöllä Tuomas Yli-Hollon joka vei läpiajonsa päätteeksi KTUn 1-0 johtoon. Valtteri Mäkiharju puolestaan latasi puolentunnin kohdalla pallon voimalla tolpasta kentälle. 2-0 puoliaikatulos syntyi 40 minuutilla kun Nico Leskelän luja maanuoliainen 20 metristä livahti ToTa vahti Jesse Nummisen kyljen alta maaliin.

Toisella pelijaksolla vierasjoukkue piti häviöllä ollessaankin puolustusvoittoisen taktiikkansa mutta sivuvastaiseen tuuleen pelannut kotijoukkue lisäsi pelitempoa. Tulosta tuli 58 minuutilla kun Aatu Asikainen hakeutui avopaikkaan ja tarkka veto lisäsi kotijoukkueen johdoksi 3-0. KTUn puolustus uinahti 61 minuutilla kun Ernest Sammallahden pitkästä sivurajaheitosta nopeajalkainen Ville Korhonen karkasi Eetu Pääkkölältä ja matala keskitys päätyrajan tuntumasta tavoitti Ibrahim Aldeen Shamsin joka sijoitti suoraan syötöstä pallon ohi KTU vahti Niko Kusminin. 68 minuutilla Eetu Pääkkölä kuittasi vierasmaalin viemällä KTUn 4-1 johtoon kulmapotkun jälkitilanteesta

Ottelun komein maali tuli 80 minuutilla kun Jake Laurin antamasta kulmapotkusta Aleksi Kangas nousi omiin korkeuksiinsa ja puski pallon ylähirren alle loppulukemiksi 5-1.

KTU kohtaa 25.5 vierasottelussa sarjanousija Keminmaan Pallon joka on aloittanut sarjan hyvin. Ottelu alkaa Keminmaassa jo klo 12.00.